"A" csoport verdikt

2010.06.23. 20:17 gored

Nos, hölgyeim és uraim, elértük az elsődleges célunk és sikerült továbbjutni a csoportból, sajnos csak a második helyen, de a lényeg az, hogy bent vagyunk, a legjobb 16-ban. Legyen itt néhány gondolat a múltról, a csoporttársakról és a meccsekről, holnaptól pedig szuggeráljuk erősen az üveggömböt, hátha mond valamit.

 
Uruguay
 
A beharangozóban azt írtam, hogy hiába Forlán és Suarez, kevés lesz ez ahhoz, hogy a csapat továbbjusson. Nos, ez részemről hatalmas tévedés volt, a csapat többi tagja felnőtt a feladathoz és magabiztosan biztosította a hátországot a csatároknak. Mind védekezésben, mind támadásban stabilak és kiegyensúlyozottak voltak, az utolsó mérkőzésüket inkább éreztem volna X-nek, de így is megérdemelten jutottak tovább.
 
Dél-Afrika
 
Én a második helyre raktam volna őket közvetlenül utánunk, ám szoros küzdelemben ugyan, de mégis kiestek. Úgy gondolom erőn felül teljesítettek, az utolsó fordulóban egy kis szerencsével megsemmisíthették volna a már így is csak romjaiban létező francia válogatottat és a jobb gólkülönbséggel sikerülhetett volna a továbbjutás, ehhez azonban még gyakorolni kell a helyzetkihasználásokat. Majd 4 év múlva bizonyíthatnak.
 
Franciaország
 
Azt mindenki előre sejtette, hogy a franciák le fognak szerepelni a VB-n, de ekkora széthullásra senki nem gondolhatott. Igazából nem szeretnék sok szót fecsérelni rájuk, hiszen minden második VB-ről szóló cikk a franciákkal foglalkozik. Annyi azonban biztos, hogy lejjebb nagyon nem lehet süllyedni, innen csak felfele vezet az út, hiszen játékos állományban világszintű a felhozatal, a fejekben kell csak rendet rakni. Úgy hiszem Blanc az, aki ezt a csapatot újra össze tudja rakni és 2 év múlva az EB-n seggbe rúghatják fél Európát. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eltri.blog.hu/api/trackback/id/tr642104815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása