Csoportmeccsek

2010.06.10. 10:22 gored

Dél Afrika 06.12. 16:00
 
A VB hazai csapata, talán bennük van a legnagyobb bizonyítási vagy az egész rendezvény alatt, hiszen a saját nemzetük előtt kell játszaniuk. A konföderációs kupa után az ember már nem tekint lesajnáló szemekkel a csapatukra, hiszen meglepően jól szerepeltek, azonban teljesen más lesz a helyzet tényleges nyomás alatt a VB-n.
Rögtön a nyitó meccsen találkozhatunk velük, ami hatalmas nyomás lesz a csapatunkra, de ha sikerül megtalálni a játékunkat abban az őrült vuvuzela koncertben, ami ott lesz, meglesz a győzelem.
 
Franciaország 06.17. 20:30
 
Ha nincs az a kéz, akkor most az Írek ellen kellene készülnünk. Világsztárok, egyénileg szinte minden poszton a világ egyik legjobbjai, csapatban azonban valahogy nem akar működni a gépezet. Ez nagyban köszönhető Domenech varázslatának, nem csoda, hogy a VB után emeli is a kalapját és távozik a francia kispadról. Az egyik legérdekesebb meccsünk a csoportból, minimum elvárható egy X, de akár a 3 pont is reális lehet kiindulva a kakasok eddigi teljesítményéből.
 
Uruguay 06.22. 16:00
 
A csoport papíron leggyengébb csapata, habár olyan játékosok erősítik, mint Forlán vagy a holland bajnokság ügyeletes gólzsákja, Suarez. Azonban még az ő jelenlétük is kevés ahhoz, hogy az egész csapatot felhozzák arra a szintre, hogy esélyük legyen ellenünk. Kötelező 3 pont. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eltri.blog.hu/api/trackback/id/tr242071005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása