2006-ban a legjobb 16 között találkozott a 2 csapat, ahol egy hosszú küzdelem után Argentína a 98. percben szerezte meg a győztes gólt Maxi Rodriguez fantasztikus góljával. Most itt az esély, hogy a világ egyik legjobbjának visszaadjuk a kölcsönt, méghozzá kamatostul.

 

Argentína eddig remek teljesítményt nyújtott a VB-n, a csoportjukat 7-1-es gólaránnyal magabiztosan nyerték, a legjobb 8-ba szinte mindenki a 4 évvel ezelőtti Argentína – Németország elődöntőt látja. Azonban ehhez még át kell lépniük rajtunk, ami nem lesz olyan egyszerű munka, mint ahogy azt mindenki várja.
 
Be kell látni, a legutóbbi meccsből kiindulva nem sok esélyünk lesz egy top formában játszó Argentína ellen, de Dél-Afrika és Franciaország ellen is bizonyítottuk, hogy képesek világszínvonalú játékra. Argentína egyetlen gyenge pontja védelme lehet, ahonnan égetően fog hiányozni a BL győztes Samuel ezért a franciák elleni meccshez hasonló kontrajátékot várok a csapattól,  Marquez fog előre jönni mint védekező középpályás, ahonnan majd Franco-t és Javier-t indíthatja. A győzelem kulcsa, hogy a Messi-Tevez-Higuain hármast távol tartsuk a gólszerzéstől, ami valószínű a világ egyik legnehezebb feladata lesz.
 
„A rengeteg edzés és a közös meccsek bebizonyították, hogy nehéz ellenfelek vagyunk és határozottan kijelenthetjük, hogy esélyesek vagyunk a győzelemre” – nyilatkozta Torrado.

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eltri.blog.hu/api/trackback/id/tr962113329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cloroform 2010.06.27. 18:30:59

én csak azt remélem, hogy nem olyan langyos játék lesz, mint az uruk ellen, mert az kiábrándító volt.

stars7726 2010.06.27. 21:05:29

rakás szar ez fifa.játékvezetői hibák döntenek el mérkőzéseket.kőagyú hülye vezetők.

The Paramour 2010.06.27. 21:06:37

Argentína 3 szabálytalan gól szerzett eddig a VB-n.... Sajnálom Mexikót..

Tetsu 2010.06.27. 21:13:13

Bírót és Maradonát lelőni.

stars7726 2010.06.27. 21:22:29

ez egy elbaszott vb.a fifa egy trágy banda.ilyen szar vbt még sose láttam,egyszerűen felháboritó ami itt megy.sajnálom mexicót.ez sportszerűtlenség,és aljasság volt.a faragó ricsi pedig gusztustalan ahogy az argentinoknak szurkol.

gored · http://seologik.blog.hu 2010.06.27. 21:27:16

Mivel a bíró megadta a gólt, utólag változtatni nem lehet a dolgon. Sajnos ez az eset mentálisan hatott ránk a legjobban, le merem fogadni, hogy Osorio bakija is ennek a számlájára írható. Annyi biztos, hogy nagy változások lesznek a fociban, csak sajnos a mi kárunkra (is). Nincs még vége a meccsnek, HAJRÁ!!!

The Paramour 2010.06.27. 22:01:24

Végre egy mexikói gól!

Cloroform 2010.06.27. 22:41:59

nekem a vb itt végetért. Előre is bocsánat, de hogy a retkes faszba nem látta a partjelző ezt? Nem egy lépéses les volt, hanem 1,5 méteres és EGYETLEN védő sem volt Tevez előtt. Ha nem fejel bele, ráadásul Osorio kivágja. Ilyen szinten mégis hogy fordulhat ez elő?

A másik, hogy észrevehetően felment a pumpa bennünk, ennek első jele volt Marquez sárgalapot érő belépője. Dühösen meg nem lehet jól játszani. Aztán jött Osorio hibája, azért egy ilyen tapasztalt játékosnál nem nagyon vannak ilyen hibák, látszott, hogy máshol jár az esze. Saját tapasztalatból mondom, hogy egy ekkora igazságtalanság tönkrevághatja a koncentrációt. Még ha nem ismételték volna a stadionban, akkor legalább nem tudják biztosra, hogy les volt. De így?! Ez VB szint könyörgöm! Azt a rohadt vuvuzelát se tiltották ki, az összes stadion gyepe olyan, mintha odafosták volna, gratulálok FIFA.

Az argentín gólok: 1) szabálytalan, CSALÁS 2) az előző igazságtalanságból eredő dekoncentráció és persze szerencse, hogy Higuain pont ott volt 3) Tevez rossz passza után lekészítődik neki a labda lövésre és naná, hogy az első kapuralövését így találja el

Én egy ilyen gyatra szervezésű, lebonyolítású VB-t nem vagyok hajlandó tovább követni, remélem nem csak én gondolom így.

gored · http://seologik.blog.hu 2010.06.27. 22:44:50

Mellesleg amikor Heinze a gólvonalról fejelte ki a labdát miért nem lassították vissza?

stars7726 2010.06.27. 22:49:43

@gored: hát igen.ez jogos kérdés...vajon miért?lehet blatter papa odaszólt,hogy még egy visszajátszás,és bajok lesznek...rengeteg a téves ítélet.de ez a dolgok persze nem véletlenek.

megijesztitek az apácákat! 2010.06.27. 22:58:36

1. sajnálom a mexikóiakat

2. az első gól les volt. itt senki nem látott még les gólt? vagy olyat, hogy egy csatárt megállítanak les miatt, pedig egyáltalán nem volt az? azok mennyivel voltak kisebb bakik? vagy nagyobbak?

nem csak annyival, hogy nem lehetett őket látni a kivetítőn?

meg az én véleményem az, hogy most eleve mindenki fel van tüzelve a délutáni baki miatt.

egy biztos, egy les gól miatt csalást kiáltani, meg összeomlásról beszélni nem valami bölcs dolog.

megijesztitek az apácákat! 2010.06.27. 23:01:42

és persze a heinze fejese is megért volna egy szuperlassítást.

zavarban van itt most mindenki, és ez elég szomorú dolog. (bár amit a lesről írtam, azt tartom. benne van a fociban. az viszont nincs benne, hogy a kivetítőn mutogassák a visszajátszást, meg hogy a védők, akik még csak nem is emelték a kezüket, a kivetítőre akarjanak hivatkozni.)

Valoda · http://nyelvmanias.blogspot.com 2010.06.27. 23:57:33

Kár Mexikóért, szépen küzdöttek ~25percig, de aztán jött a(z argentínok által felbérelt?) bíró+asszisztens és minden eldőlt... :(

pimpalini 2010.06.28. 13:45:41

Mármost érthetőek az indulatok, de a focit temetni felesleges. Az meghalt már korábban. Többször is. Legutóbb 2002-ben Ázsiában. Aki most átkozódik, annak ajánlom az ottani játékvezetői tevékenységet, melynek levét az olaszok és a spanyolok (értük nem volt kár), de az oroszok is megitták.

Ettől még sajnálom Mexikót, s valóban igaz, hogy Argentína javára többször tévedtek már a játékvezetők. Mint ahogy pl. a braziloknak is Elefántcsontpart ellen, s még hátra van a Chile elleni találkozó, ahol szintén várható egy-két "tévedés"...
Visszatérve az argentinokra: már a VB előtt látszott, hogy a történelem - az "ügyes" sorsolás következtében - ismételni fogja önmagát, melynek egyáltalán nem örültem, mert mindhárom csapat (Mexikó, Argentína, Németország) kedves a szívemnek. Mielőtt elkezdődtek volna a küzdelmek, Argentínának szorítottam jobban, mert azért a legjobb csatáraik nekik vannak, de most már azt mondom, a németek jutnak tovább.

DArchAngel 2010.06.28. 15:30:09

@gored: Jó kérdés, azóta sem láttam sehol, de most rákeresek... utólag az tényleg nem volt benn, a védő a gólvonal előtt jóval kifejelte.
Sokkal jobb, nyíltabb meccs lehetett volna a bírói hiba nélkül, az argentinok nem sok hívet szereztek tegnap, bár ez nagyrészt nem az ő hibájuk.
Mexikó jól harcolt, kis szerencsével még szorosabb lett volna az eredmény.
süti beállítások módosítása