Az öreg borsó

2010.06.05. 15:10 gored

Mexikóban nagyon fontos a család szerepe, ahogy láthattuk az előző, dos Santos-os esetben is, a családi kötelék képes egy VB szereplést vagy egy egész karriert tönkretenni.
 
Jóval pozitívabb viszont a következő kis történet. Javier „Chicharito” Hernandez édesapja, akit történetesen Javier „Chicharo” Hernandez-nek hívnak (igen, a fater volt a borsó, a fia pedig a borsócska, hát nem szép?) jelenleg Mexikó egyik legrégebbi és legpatinásabb csapatának, a Chivas-nak az egyik edzője. Történt azonban, hogy az öreg „borsó” engedélyt kért, hogy megnézhesse a fiát élőben Dél-Afrikában, azonban a kérését elutasították. Ez annyira felbosszantotta, hogy rögtön a felmondását kérvényezte a klubnál.
 
„Engedélyt kértem, hogy elmehessek a VB-re, de nem engedélyezték”- nyilatkozta az idősebbik Hernandez. „Két napot gondolkodtam rajta és úgy döntöttem, hogy otthagyom a klubbot. Úgy gondolom az a legfontosabb, hogy láthassam a fiamat a VB-n játszani, a munka csak másodlagos. Vannak dolgok, amelyek örökké itt maradnak, de olyanok is amelyek elmúlnak. Megértem egyesek felháborodását, de vannak életre szóló alkalmak, amelyeket nem szabad kihagyni. ”

 

Attól függetlenül, hogy hogyan teljesít majd Mexikó, illetve a kisebbik Hernandez a VB-n, úgy gondolom jó döntést hozott a papa és egy életre szóló élmény lesz látni fiát a világbajnokságon. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eltri.blog.hu/api/trackback/id/tr462058677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása